Konto
Avsluta en prenumeration
My avatar
Skrivet av My
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi kommer alltid välkomna dig tillbaka i framtiden, när som helst. Var som helst.

Du säger upp din prenumeration via mina sidor. Du har alltid tillgång till tjänsten för den period du betalat för, därefter avslutas tjänsten istället för att förnyas.

- Du hittar mina sidor genom att klicka på din "Konto" i menyraden när du är inloggad.

- Därefter väljer du profil, och sedan hittar du instruktioner för avslutandet.

Välkommen åter